Vragen? 0475 49 27 29

 

Wie zijn WIJ?

 

WIJ zijn ooit gestart als een IT-bedrijf, maar ondertussen al meer dan 10 jaar gegroeid in de richting beveiliging in al zijn vormen: camera's, alarmen, branddetectie, toegangscontrole, ...

WIJ zien ieder project als een nieuwe, unieke implementatie, en dat is ook onze sterke kant. We willen u iets bieden op uw maat, naar uw wensen. Bijvoorbeeld integratie van de verschillende beveiligingssytemen en/of integratie met uw domoticasysteem in uw woning of firma.

WIJ gaan zeer graag met onze tijd mee...moderne systemen, nieuwste technologieën,...

WIJ willen er ook graag zijn voor die mensen die zelf hun project willen installeren. Zo bieden we op onze website al heel wat producten aan maar mocht u toch iets zoeken dat er niet opstaat, vraag er gerust naar. We helpen u graag.

WIJ vinden iedere manier van samenwerken okee: u wenst al veel voorbereidende werken zelf uit te voeren, geen probleem, zo kunt u de kosten drukken. Indien u gewoon graag een handje helpt tijdens de installatie, ieder helpend hand is welkom. Of u laat het volledig aan ons over, u zegt het maar.

WIJ zijn ook sterk voorstanders van goede en degelijk systemen, waar nog toekomst in zit en die betaalbaar zijn. De prijs-kwaliteit balans mag men niet uit het oog verliezen, wij waken hier over.