Vragen? 0475 49 27 29

Waarom Prodas voor uw partner in beveiliging kiezen. Camerabewaking of Alarminstallatie

Enkele voorbeelden van wat onze meerwaarde kan zijn:

  • Afwerking: Wij werken elk project af tot het laatste detail. Een goed voorbeeld om dit te illustreren zijn alle bestellingen die wij dagelijks binnen krijgen voor een "sticker camerabewaking". Heel vaak zijn dit mensen die een systeem van camerabewaking hebben laten installeren maar die zelf moeten zorgen voor de wettelijk verplichte sticker. Wij leveren bij onze installaties steeds de standaard invul-sticker gratis en bieden ook de service om een sticker op maat te laten drukken bij een drukker. 
  • Open prijzen zonder woeker-winsten. Al onze prijzen zijn voor iedereen zichtbaar op de website. Zowel de onderhoudscontracten, aansluitingen op de meldkamer, interventies, transportprijzen en producten. Wij proberen al onze prijzen zo overzichtelijk mogelijk te houden en voor iedereen dezefde voorwaarden te hanteren. Wij moeten hierdoor concureren met webshops die enkel goederen leveren zonder extra service en ondanks dat er bij ons steeds service bijgeleverd wordt zijn wij van mening dat onze prijzen niet hoger mogen zijn dan de gemiddelde webwinkel. Wij beperken onze kosten door geen verkopers op de baan te sturen, wij hebben enkel technische mensen met een degelijke productkennis om al uw vragen te beantwoorden. Zo maken wij bijvoorbeeld geen misbruik van uw 'onveiligheidsgevoel' om uw een veel te duur alarm te verkopen.
  • Ervaring en IT kennis. Reeds meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van beveiliging. Een opleiding als ingenieur electronica & electriciteit. En 20 jaar ervaring in een wereld van IT en computers. Al deze ervaring geeft ons de mogelijkheid om de technologie van vandaag te gebruiken waarvoor ze is ontworpen. Wij koppenen de verschillende beveiligingssystemen aan elkaar en maken deze toegankelijk vanop internet. Zo zijn camerabeelden te bekijken via smartphone of PC van overal in de wereld. Een alarmsysteem kan via SMS, MMS, email of smartphone app de eigenaar informeren over inbraak of alarm condities. Dit alles op een veilige en betrouwbare manier door de juiste configuratie.
  • Technische ondersteuning bij zelf-installatie-projecten. Wij verplichten de klant niet om alle werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Indien je zou kiezen voor doe-het-zelf installatie of indien je tijdens de installatie een handje wilt helpen dan hebben we daar geen probleem mee. Ook in deze gevallen zijn de service en afwerking tot in de puntjes in orde.
  • 1e jaar gratis onderhoudscontract. Als onze installaties geven het eerste jaar recht op een gratis onderhoudscontract. Alle dienstverlening zoals beschreven op onze paniga's onderhoudscontract zijn het eerste jaar gratis inbegrepen, ook de eventuele interventies zijn dan aan verlaagd tarief.