Vragen? 0475 49 27 29

Bestel- en betaalinformatie

Bestellen via de website is heel eenvoudig. Onmiddellijk na uw bestelling krijgt u een ontvangstbevestiging via e-mail. Daarin vindt u een overzicht van alle belangrijke gegevens.

Bent u niet zeker van uw bestelling?

U vraagt zich af of de bestelling wel volledig is?
U vraagt zich af of alle onderdelen wel met elkaar kunnen verbonden worden?
Of u wilt advies over de mogelijkheden van de bestelde toestellen?

In deze gevallen kunt u ook zeer eenvoudig de bestelling eerst door ons laten nakijken voor u tot betaling overgaat. Hiervoor kiest u in het winkelmandje de knop "Vraag een offerte aan". Op deze wijze komt uw bestelling dan bij ons terecht en kijken wij deze na. Eventueel kunnen wij hier ook nog wijzigingen aanbrengen. Indien wij u bestelling (offerte) hebben goedgekeurd, krijgt u van ons een bevestiging via mail. U kunt dan zeer eenvoudig deze offerte op de website selecteren en overgaan tot aankoop. Op deze manier bent u altijd zeker dat u de juiste onderdelen hebt samengesteld.

Levering naar Nederland of Luxemburg

Wij factureren vanuit België.
Bestelt u vanuit Nederland of Luxemburg? Ook dan zijn al onze leveringen gratis bij bestellingen vanaf €100. Voor bestelling beneden €100 betaalt u 6,95 euro voor een standaard verzending. 
Plaatst u een bestelling voor een bedrijf? Geef dan uw BTW-nummer op bij uw bestelling. U kunt op onze website het BTW-nr laten valideren en bij geslaagde validatie worden de facturen automatisch opgemaakt als intracommunautaire levering. Er zijn hier dus geen manuele acties meer vereist. U kunt uw bestelling onmiddellijk plaatsen en u betaalt geen BTW.

 

Betaalmogelijkheden

Bij aankoop van een beveiligingssysteem kan u bij ons kiezen uit volgende betaalmogelijkheden:

Bancontact / Mister Cash
Heeft u een Belgische rekening? Dan kunt u veilig online betalen met Bancontact / Mister Cash. U kan deze methode ook gebruiken als gast, hoeft zich dus niet aan te melden en wij houden geen gegevens van u bij over de betaalmethode. Deze manier van betalen is volledig veilig.

Overschrijving
U vindt de rekeninggegevens van "Prodas DotNet BVBA - Uw partner in beveiliging" op de bevestigingspagina van uw bestelling - ook voor internationale overschrijvingen. Zodra het totaalbedrag op onze rekening staat, verzenden wij uw bestelde goederen.


Paypal
Paypal is een online betalingssysteem. Met of zonder paypal account kunt u op een veilige en betrouwbare manier betalen met Visa of MasterCard. Bekijk Paypal als een online bank die zich ook moet houden aan alle strenge Europese wetgevingen zoals elke normale bank dit moet doen. U gaat dan via internet onmiddellijk een betaling uitvoeren bij de bank naar onze rekening. Indien u bij "paypal" zelf geen account heeft, kunt u steeds gebruik maken van uw creditcard om een storting op onze rekening te doen. Wij ontvangen het bedrag onmiddellijk op onze rekening met vermelding van uw bestelnummer. Wij ontvangen zelf geen gegevens over uw creditcard of bankgeheimen. Deze manier van betalen is dus ook volledig veilig voor u. 

iDEAL
Vanuit Nederland kunt u met iDEAL veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bankiert u via internet en heeft u een Nederlandse rekening? Dan maakt u direct gebruik van iDEAL. 

Contant aan de balie
Komt u uw bestelling liever afhalen in Heffen (Mechelen) en wenst u dan pas te betalen? Dan is enkel contact betalen mogelijk. Geef zeker vooraf een seintje, wij zijn niet altijd aanwezig op kantoor.

 

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn 21% BTW inclusief.
Plaatst u vanuit Nederland of Luxemburg een bestelling voor een bedrijf? Geef dan uw btw-nummer op bij uw bestelling. Wij factureren vanuit België. U betaalt dan geen btw voor deze intracommunautaire levering.

Enkel van toepassing voor Belgische klanten:

  • Leveringen aan 6% BTW. Als geregistreerd aannemer en erkende beveiligingsonderneming, kunnen wij de installatie ook komen uitvoeren bij u, in dit geval heeft u recht op een BTW tarief van 6% indien het onroerend goed ouder is dan 5 jaar. Vraag in dit geval een offerte aan via de website dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Let op: Dit wil niet zeggen dat u niet kunt besparen op de prijs door bijvoorbeeld de bekabeling zelf te leggen of eventueel de bewakingscamera of alarm detector zelf op te hangen. Dit wil wel zeggen dat de installatie een vakkundige installatie moet zijn. Wij moeten in dit geval mee beslissen over de juiste plaats van de componenten. Hiervoor is een plaatsbezoek voor de bestelling aangewezen.
  • Levering via medecontractant. Als geregistreerd aannemer en erkende beveiligingsonderneming, kunnen wij de installatie voor uw bedrijf ook komen uitvoeren bij u, in dit geval worden de facturen opgemaakt onder het stelsel van medecontractant. Let op: Dit wil niet zeggen dat u niet kunt besparen op de prijs door bijvoorbeeld de bekabeling zelf te leggen of eventueel de bewakingscamera of alarm detector zelf op te hangen. Dit wil wel zeggen dat de installatie een vakkundige installatie moet zijn. Wij moeten in dit geval mee beslissen over de juiste plaats van de componenten. Hiervoor is een plaatsbezoek voor de bestelling aangewezen.

Levertijd

Ongeveer 90% van onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Zodra wij voor uw bestelling uw betaling ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Alle bestellingen vanuit België, Nederland of Luxemburg die vandaag betaald zijn worden normaal gesproken de volgende dag afgeleverd. Is een product tijdelijk niet leverbaar? Dan melden wij u dat onmiddellijk. Heeft u vandaag nog een camerasysteem nodig? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij kijken de levertijd dan na en laten u zo snel mogelijk iets weten. 

Uw zending volgen

Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, krijgt u een traceercode via e-mail. Zo volgt u uw pakket online.

Garantie

U krijgt steeds twee jaar garantie op alle producten. Heeft u problemen? Dan zoekt wij snel een oplossing voor u.

Uitstekende service

Wij garanderen u steeds een uitstekende service. Als erkende beveiligingsonderneming kunnen wij het ons niet veroorloven om service van lagere kwaliteit te leveren. 
Doordat wij ook installaties uitvoeren, zijn wij ook vertrouwd met het materiaal, wij leveren niet zomaar dozen maar wij leveren ook onze ervaring en know-how. Bij ons staat u nooit in de kou. 

  • Wij leveren advies op maat. 
  • Wij geven duidelijke en correcte product informatie.
  • U krijgt snel een antwoord op uw vragen via e-mail of telefoon. Zowel tijdens als na de installatie van uw beveiligingssysteem.
  • U krijgt een bestelling die volledig is. Geen ontbrekende onderdelen of kabels. U gaat direct en probleemloos aan de slag.


Om deze kwaliteit en service te kunnen leveren hebben we wel moeten besluiten om de producten van lage kwaliteit niet aan te bieden. Wij kunnen enkel producten leveren waar we zelf in geloven en die hun kwaliteiten bij ons in praktijk reeds bewezen hebben.