Vragen? 0475 49 27 29

Siemens Magic Mirror dubbele detector / Passief Infrarood (PIR) & Radar (MW)

Excl. BTW: € 73,55 Incl. BTW: € 89,00
 
 
 
OF

Snel overzicht

Magic Mirror van Siemens geeft inbrekers geen kans


Siemens heeft nieuwe detectoren met passieve infraroodtechniek voor inbraakpreventie geïntroduceerd. Deze apparaten maken gebruik van de gepatenteerde “Magic Mirror”-technologie van Siemens, die nieuwe standaarden zet op het gebied van detectiegevoeligheid en een extreem compacte constructie mogelijk maakt. Bovendien zijn Magic Mirror-detectoren minder gevoelig voor valse alarmen.


Deze detector bezit naast de pasief infrarood detectie (warmte) ook nog een radar voor verificatie via beweging.

Siemens Magic Mirror dubbele detector / Passief Infrarood (PIR) & Radar (MW)

Meer afbeeldingen

  • Siemens Magic Mirror dubbele detector / Passief Infrarood (PIR) & Radar (MW)

Details

Magic Mirror borduurt voort op de black mirror technologie van Siemens en biedt een aantal belangrijke verbeteringen. De innovatieve dubbelspiegeloptiek vergroot de brandpuntlengte, waardoor de detectoren een homogenere detectiegevoeligheid hebben, vooral op grotere afstanden. Een nieuw witlichtfiltersysteem vermindert valse alarmen die worden veroorzaakt door externe lichtbronnen, zoals autokoplampen of andere lampen. Optioneel zijn ook modellen met geïntegreerde anti-masking technologie verkrijgbaar.

De Magic Mirror detectoren zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met een bereik van 12 of 18 meter. Alle modellen hebben dezelfde strakke vormgeving. Hierdoor weten indringers niet met wat voor type detector ze te maken hebben, wat effectief afschrikwekkend is gebleken. Dankzij de discrete vormgeving zijn de detectoren geschikt voor gebruik binnenshuis, ook in representatieve omgevingen. Met het unieke inbouwraam is de 12 meter variant zelfs geheel in de muur te bouwen, met volledig behoud van het beveiligingsniveau.

Voor de montage aan wand of plafond kan nu voor het eerst dezelfde houder voor alle Magic Mirror-modellen worden gebruikt. De detector kan eenvoudig en snel worden geïnstalleerd dankzij de geïntegreerde looptest. Het flexibele end-of-line-concept zorgt voor een snelle en storingsloze verbinding met de centrale.

Dankzij energie-efficiënte elektronica verbruiken alle Magic Mirror-detectoren aanzienlijk minder stroom dan vergelijkbare modellen. De apparaten voldoen bovendien aan alle toepasselijke nationale en internationale normen en toelatingseisen.

Nog voor de officiële introductie op de markt werden de Magic Mirror-detectoren van Siemens al onderscheiden met de prestigieuze “red dot award: product design” vanwege hun innovatieve en attractieve ontwerp en heeft de Magic range in juni op de Safety en Security Amsterdam beurs de SSA Award in de categorie Producten en Diensten gewonnen.

Specificaties

Voeding 9 ~ 16V DC
Stroomverbruik tijdens werking Max 4,8mA of 6,7 met LED ON
Bereik 12m
Huisdierimuniteit Ja, met pet-clip
Afmetingen 57 x 128 x 32mm
Omgevingstemperatuur -10°C ~ +55°C

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

PO-CL 'pet-clip' voor PDM-I12

PO-CL 'pet-clip' voor PDM-I12

Excl. BTW: € 1,65 Incl. BTW: € 2,00
Inbouwbehuizing voor magic mirror detector

Inbouwbehuizing voor magic mirror detector

Excl. BTW: € 14,88 Incl. BTW: € 18,00
   

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Siemens Magic Mirror dubbele detector / Passief Infrarood (PIR) & Radar (MW)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Functionaliteit
Kwaliteit
Prijs

Vraag over: Siemens Magic Mirror dubbele detector / Passief Infrarood (PIR) & Radar (MW)

Stel uw vraag

*Verplicht veld