Vragen? 0475 49 27 29

Camerabewaking zonder opname

Afbeelding Productnaam Prijs Aantal
4 kanaals Quad
Excl. BTW: € 80,99 Incl. BTW: € 98,00
Bewakingscamera HCFD420
Excl. BTW: € 67,77 Incl. BTW: € 82,00
12V DC voeding 2A en 4 uitgangen
Excl. BTW: € 15,29 Incl. BTW: € 18,50
Bewakingscamera IRCD420/10/36
Excl. BTW: € 57,02 Incl. BTW: € 69,00
Video kabel RCA / BNC stekker 1,5m
Excl. BTW: € 1,86 Incl. BTW: € 2,25

Niet in voorraad

7" LCD monitor
Excl. BTW: € 139,67 Incl. BTW: € 169,00
Afgewerkte kabel 15m
Excl. BTW: € 13,22 Incl. BTW: € 16,00
Excl. BTW:€ 375,82
Incl. BTW:€ 454,75
 
 
 
OF
4 kanaals Quad

Details

Deze set is een voorbeeld van camerabewaking waar we meer dan 1 camera willen bekijken op een monitor maar geen opname nodig hebben.

Beeldverwerking:

De set is opgebouwd uit een rond de 4 kanaals quad. Aan deze quad kan je tot 4 camera's aansluiten en deze worden dan volgens configuratie in de quad weergegeven op de monitor.

Enkele mogelijke configuraties van weergave zijn bijvoorbeeld:

  • Sequentieel. Bijvoorbeeld elke 5seconden een andere camera weergeven op de monitor.
  • Quad-weergave. Het beeld van de monitor wordt verdeeld in 4 en de 4 camera's worden gelijktijdig weergegeven.
  • PIP. 1 Camerabeeld wordt weergegeven over het ganse scherm en 1 of 2 andere camera's worden in een kleine hoek weergegeven boven op het eerste beeld.

 

Bekabeling: 

Voor de bekabeling maken we in deze set gebruik van de afgewerkte kabel met connectoren. Beschikbaar is verschillende lengtes van 1 tot 50 meter. Als voorbeeld is in deze set een kabel van 15m genomen maar je kan deze gerust vervangen door een andere lengte of zelfs een volledig ander type van kabel in de categorie accessoires/bekabeling.
Deze kabel zal zowel het videosignaal als de voeding van de camera aansluiten. We kunnen dus werken met 1 centrale voeding en moeten maar 1 kabel installeren naar de camera. Alle connectoren zijn reeds voorzien op de kabel en we moeten dus ook geen speciaal gereedschap aanschaffen om de connectoren aan te sluiten. De ideale kabel voor een snelle en betrouwbare installatie. 

 

Camera's:

Als voorbeeld hebben we 1 verborgen camera en 1 kleine infrarood camera geselecteerd. Beide met een resolutie van 420 lijnen. Vermits we meestal de beelden van 4 camera's gaan samenvoegen tot één PAL signaal voor de monitor, zal de resolutie van 420 lijnen ruimschoots voldoende zijn. Natuurlijk is het ook hier weer mogelijk om deze camera's te vervangen door andere modellen uit de winkel in de categorie camera's.

 

Voeding:

Doordat we gebruik maken van de afgewerkte kabel, kunnen we ook de voeding van de camera's centraal plaatsen bij de quad. 1 voeding van 12V DC met 4 uitgangen kan dan gebruikt worden voor 4 camera's te voeden. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor een voeding van 2A. Indien de gekozen camera's meer stroom zouden nodig hebben kun je deze voeding altijd vervangen door het model van 5A. Eventueel kan je dan ook de quad zelf voeden met dezelfde voeding waardoor je weer een stopcontact kunt uitsparen. Meestal gebruiken we de voeding van 2A voor 4 kleine camera's zonder infrarood. Indien je camera's zou selecteren met infrarood vermogen van 30m of meer zouden we zeker aanraden om een 5A voeding te kiezen.

 

Monitor:

De monitor hier gekozen is een klein model dat verdoken opgesteld kan worden of gebruikt worden op een overvolle bureau waar niet veel plaats is. De monitor beschikt over 2 video ingangen die selecteerbaar zijn met toetsen aan de zijkant van de monitor. Je kan dus bijvoorbeeld 1 video ingang gebruiken om de 4 camera's weer te geven als "quad-weergave", en de andere ingang gebruiken om 1 van de camera's "full-screen" te kunnen bekijken. Let wel op de dat ingang van de monitor een RCA of cinch connector heeft daar waar de camera's of de quad normaal gezien een BNC connector gebruiken. Hier in dit voorbeeld lossen we dit op door gebruik te maken van een kabel van 1,5m met 1 BNC en 1 RCA connector. Indien deze kabel niet lang genoeg zou zijn om de monitor en quad te verbinden, kunnen we ook steeds een BNC Contra - RCA stekker gebruiken samen met een langere coax kabel met 2 BNC connectoren.


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Camerabewaking zonder opname

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Functionaliteit
Kwaliteit
Prijs

Vraag over: Camerabewaking zonder opname

Stel uw vraag

*Verplicht veld