Vragen? 0475 49 27 29

Beveiligingset met voordeurcamera

Afbeelding Productnaam Prijs Aantal
7" LCD monitor
Excl. BTW: € 139,67 Incl. BTW: € 169,00
Bewakingscamera IRCD480/30/49
Excl. BTW: € 102,48 Incl. BTW: € 124,00
Afgewerkte kabel 15m
Excl. BTW: € 13,22 Incl. BTW: € 16,00
BNC Contra - RCA stekker
Excl. BTW: € 1,24 Incl. BTW: € 1,50
Excl. BTW:€ 256,61
Incl. BTW:€ 310,50
 
 
 
OF
Beveiliging met voordeurcamera

Details

Deze set is een eenvoudig voorbeeld van camerabewaking. 1 camera en 1 monitor. Deze combinatie wordt vaak gebruikt om te kunnen zien wie er voor de voordeur staat voor we deur opendoen.

Monitor:

De gekozen monitor is voor deze toepassing de ideale oplossing. De voeding die we aan de montor aansluiten kan ineens ook gebruikt worden om de camera te voeden omdat de aansluiting van de camera op deze monitor ook voorzien is van een 12V voedings uitgang voor de camera. 
De monitor beschikt over 2 video ingangen die selecteerbaar zijn met toetsen aan de zijkant van de monitor. Je zou dus ook nog een 2e camera kunnen aansluiten. Let wel op de dat ingang van de monitor een RCA of cinch connector heeft daar waar de camera's of de quad normaal gezien een BNC connector gebruiken. Hier in dit voorbeeld lossen we dit op door gebruik te maken een BNC Contra - RCA stekker.

Bekabeling: 

Voor de bekabeling maken we in deze set gebruik van de afgewerkte kabel met connectoren. Beschikbaar is verschillende lengtes van 1 tot 50 meter. Als voorbeeld is in deze set een kabel van 15m genomen maar je kan deze gerust vervangen door een andere lengte of zelfs een volledig ander type van kabel in de categorie accessoires/bekabeling.
Deze kabel zal zowel het videosignaal als de voeding van de camera aansluiten. We moeten dus maar 1 kabel leggen tussen de monitor en de camera. Alle connectoren zijn reeds voorzien op de kabel en we moeten dus ook geen speciaal gereedschap aanschaffen om de connectoren aan te sluiten. De ideale kabel voor een snelle en betrouwbare installatie. 

 

Camera:

Als voorbeeld hebben we hier een iets zwaarder model van camera gekozen met iets meer infrarood dan normaal. Deze camera is niet altijd nodig maar in dit voorbeeld kiezen we deze cmaera om te toonen dat we dan ook de voeding van de monitor moeten vervangen. Natuurlijk is het ook hier weer mogelijk om deze camera te vervangen door andere modellen uit de winkel in de categorie camera's.

 

Voeding:

Zoals reeds aangehaald, kunnen we de voeding van de monitor gebruiken om ook de camera te voeden. Bij de monitor is reeds een voeding bijgeleverd maar deze is beperkt in vermogen. Als we zoals in dit voorbeeld een zwaardere camera nemen moeten we ook een voeding voorzien die zwaar genoeg is om zowel de monitor als de camera te voeden. We kiezen hier voor een model van 2A.


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Beveiligingset met voordeurcamera

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Functionaliteit
Kwaliteit
Prijs

Vraag over: Beveiligingset met voordeurcamera

Stel uw vraag

*Verplicht veld