Vragen? 0475 49 27 29

Samengestelde Sets

Wat heb je allemaal nodig voor camerabeveiliging ?

Deze samengestelde sets zijn vooral een hulpmiddel om aan te geven wat u allemaal nodig heeft als u van niets vertrekt en toch graag een camerabewakingsysteem zelf wilt installeren.
Wij doen hier een voorstel, maar u bent vrij om bijvoorbeeld het beeldscherm weg te laten indien u thuis al ééntje zou hebben. Of u wenst liever een andere camera dan deze die in de set voorgesteld is, zet het aantal op nul in de set, en kies een andere in de camerashop. Het is dus zeker geen verplichting om de volledig set te nemen.

 

Maak een keuze uit volgende voorbeelden:

  • Beveiligingsset met voordeurcamera. Dit is de meest eenvoudige vorm van camerabewaking. 1 camera en een monitor. Hier worden geen beelden opgenomen, maar u kan steeds eerst kijken wie er voor de deur staat. Denk niet dat dit alleen interessant is voor oudere mensen die niet graag meer de deur opendoen voor onbekenden, maar ook kinderen die eventjes alleen worden thuis gelaten, hoeven niet voor iedereen open te doen.
  • Camerabewaking zonder opname. Dit is ook een voorbeeld van camerabewaking zonder opname, maar hier kan u  meerdere camera's aansluiten op een monitor.
  • Camerabewaking 4 camera's met opname. Bij dit voorbeeld gaan we de camerabeelden opnemen om later te kunnen herbekijken. We maken hiervoor gebruik van een DVR (Digital Video Recorder).
  • Camerabewaking met GeoVision kaart. Later zullen we hier nog een voorbeeld toevoegen met opname op de computer door gebruik te maken van een GeoVision kaart. Voorlopig zijn de GeoVision kaarten nog niet zichtbaar op de website. Gelieve een offerte aan te vragen voor meer info over de GeoVision kaarten.

 

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren