Vragen? 0475 49 27 29

Rookmelder testspray met telescopische verstuiver

Excl. BTW: € 22,31 Incl. BTW: € 27,00
 
 
 
OF

Snel overzicht

Testgas voor rookmelders. Door het concept van de uitschuifbare koker bekom je een betere verdeling van het gas en zal je minder gas verbruiken bij elke test.

Details

Hierbij een nieuw concept om rookmelders te testen, met verscheidene unieke vernieuwde functies. In een handomdraai wordt de koker van deze tester verlengd voor een snelle en efficiënte test. Door de uitschuifbare koker komt u niet alleen gemakkelijker bij de rookmelder, de kans op beschadiging van de detector door restmateriaal wordt eveneens verkleind. 

Deze aeresol is de oplossing voor de problemen waarmee andere aerosol rooktesters tot dusver hebben gekampt. Gewone aerosol rookmelder testers onder druk hebben het nadeel dat als ze op onjuiste wijze worden gebruikt, er schadelijk restmateriaal op de behuizing en/of in de detectorkamer achterblijft. Dankzij dit ontwerp van uitschuifbare koker kan dit product niet te dicht in de buurt van de detector worden gebruikt. Hierdoor vormt restmateriaal geen probleem en krijgt het richten van het testgas op de detector alle aandacht.


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Rookmelder testspray met telescopische verstuiver

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Functionaliteit
Kwaliteit

Vraag over: Rookmelder testspray met telescopische verstuiver

Stel uw vraag

*Verplicht veld