Vragen? 0475 49 27 29

Camerabewaking 4 camera's met opname (Budget versie)

Afbeelding Productnaam Prijs Aantal
Bewakingscamera CDP420/36W
Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00

Niet in voorraad

12V DC voeding 2A en 4 uitgangen
Excl. BTW: € 15,29 Incl. BTW: € 18,50
AvTech 4 kanaals recorder AVC794
Excl. BTW: € 318,18 Incl. BTW: € 385,00
Bewakingscamera IRCDP420/15/36W

Normale prijs: € 45,00

Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 19,01 Incl. BTW: € 23,00

Afgewerkte kabel 10m
Excl. BTW: € 9,92 Incl. BTW: € 12,00
Excl. BTW:€ 426,03
Incl. BTW:€ 515,50
 
 
 
OF

Details

Deze set met cmaerabewaking is samengesteld om met een beperkt budget toch nog een goede camerabewaking te kunnen installaren. We hebben geen besparing gedaan op het opnametoestel en hebben ook hier gekozen voor de AvTech 794C recorder. Besparen op de recorder blijkt uit ervaring geen goed idee te zijn. 

Beeldverwerking:

De set is opgebouwd rond de AvTech recorder AVC794C. Dit model is een van de best verkochte opnametoestellen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en vooral gebruik makend van de nieuwste technologie. AvTech was een van de eerste met ondersteuning om beelden te bekijken via GSM of 'smartphone'. Ondertussen hebben ze ondersteuning voor zowel iPhone, Android, Windows Mobile, Blackberry en Simbiant. 

Bekabeling: 

Voor de bekabeling maken we in deze set gebruik van de afgewerkte kabel met connectoren. Beschikbaar is verschillende lengtes van 1 tot 50 meter. Als voorbeeld is in deze set een kabel van 10m genomen maar je kan deze gerust vervangen door een andere lengte of zelfs een volledig ander type van kabel in de categorie accessoires/bekabeling.
Deze kabel zal zowel het videosignaal als de voeding van de camera aansluiten. We kunnen dus werken met 1 centrale voeding en moeten maar 1 kabel installeren naar de camera. Alle connectoren zijn reeds voorzien op de kabel en we moeten dus ook geen speciaal gereedschap aanschaffen om de connectoren aan te sluiten. De ideale kabel voor een snelle en betrouwbare installatie

 

Camera's:

Omdat we de beelden ook gaan opnemen is kwaliteit van het camerabeeld ook belangrijk. We moeten dus zorgen dat de gekozen camera niet te laag van kwaliteit is. Gelukkig zijn de cmaera's met lage kwaliteit niet beschikbaar op onze website en zijn alle camera's minimaal 420TVL. Een Model met 420TVL geeft al een vrij goed beeld om te kunnen opnemen en het is ook steeds mogelijk om een camera te selecteren met een hogere resolutie. In ons voorbeeld hebben we 2 modellen van 420 lijnen gekozen.

 

Voeding:

Doordat we gebruik maken van de afgeserkte kabel waar ook voeding op aangesloten kan worden, kunnen we ook de voeding van de camera's centraal plaatsen bij de recorder. 1 voeding van 12V DC met 4 uitgangen kan dan gebruikt worden voor 4 camera's te voeden. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor een voeding van 2A.

 

Monitor:

Omdat de recorder vaak opgedoken geplaatst wordt, is de aanschaf van een monitor niet altijd nodig. We kunnen tijdens de installatie gebruik maken van een bestaande computermonitor en deze dan na installatie terug wegnemen. De AvTech is een onderhoudsvriendelijk toestel en kan werken zonder permanent aangesloten monitor.
Eenmaal de installatie gedaan is kunnen de beelden bekeken worden via het ethernet netwerk. Dit kan eenvoudig op de lokale LAN maar eventueel ook na configuratie van de router via internet. Ook de controle en configuratie van de recorder kan na installatie op deze manier via elke computer vanop afstand gebeuren.


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Camerabewaking 4 camera's met opname (Budget versie)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Functionaliteit
Kwaliteit

Vraag over: Camerabewaking 4 camera's met opname (Budget versie)

Stel uw vraag

*Verplicht veld